Club development

 

YSC mural - final

In 2018 the Management Committee breathed new life into the project to grace the north wall of our clubhouse with an iconic tiled mural, which had been temporarily shelved for technical and financial reasons. The original prize-winning design by a local schoolboy has now been rendered, minus identifying symbols to avoid potential Planning issues, as a simplified 25 by 5 tile array.  Members and others have donated £100 per tile and a “Role of honour” of donors is displayed beside the front door of the clubhouse.

Another idea is to make access to changing facilities and toilets in the club available 24 hours a day, seven days a week, by putting a members’ code-entry door on the east side of the building.

Also, we plan to enhance the changing/shower/toilet facilities in keeping with our membership numbers of over 800.